A Bates Masi Építész műhely tervezte ezt a modern folyóparti otthont Novackban, New York államban. A ma már hétköznapi minimalista designhoz finoman adták hozzá a természetes luxus érzetét. A ház egy színész részére készült és az elsődleges szempont a pihenés és relaxáció voltak.Egy egyszerű, modern homlokzat mögött gyönyörű fényben úszó belső tereket találunk, hatalmas ablakok engednek kilátást a folyóra és a kertre.

A házban sok, loft lakásokban megtalálható ötletet alkalmaztak pl, az emeletről rálátást engedtek a nappali helységekre. A szép fa padló deszkák irányváltással határolják el a konyhát a nappali és étkező terektől ,a nagy nyitott terek maradéktalanul érvényesülhetnek. Egy széles lépcső vezet fel az emeletre, ahol a fő hálószobát és a fürdőszobát egy híd köti össze, erről nyílik kilátás az alsó terekre.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://minimalhome.blog.hu/api/trackback/id/tr704187895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása