Marcio Kogan dizájner / építész gyönyörű modern épületeket tervez minimalista és természetes stílusban.  Ez a ház, az egyik friss munkája Rio de Janeiro-tól délre található és e két stílus jegyeit kombinálja a tengerparton. Hatalmas nyitott terek és a külső belső részek összemosása teszi ezt az épületet kényelmessé és természetesen élhetővé.

A minimalista stílust enyhítik a fa felületek és kőfalak, így a  ház rendkívül modern anélkül hogy hideg érzetet keltene. 6 erkélyes hálószoba található a második szinten, ez a pihenés helye, ahonnan a gyönyörű naplementéket élvezhetik a lakós és látogatók. A földszinten konyha és személyzeti helységek találhatóak az egyik szárnyban, illetve nappali, bár, játékszoba, ebédlő a másikban. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://minimalhome.blog.hu/api/trackback/id/tr304186323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása